Over Garden and Home 4U

Met bijna 30 jaar ervaring in de tuinbranche als (verkoop) adviseur bij diverse brancheverenigingen en toeleveranciers bij diverse ketens, hebben wij vanuit ons specialisme de handen in 1 geslagen en Garden and Home 4U gestart. 

Doordat specialisme en persoonlijke aandacht enorm belangrijk is hebben wij ook een eigen internetwinkel waar iedereen van harte welkom is. Wat belangrijk is, is dat wij er voor U zijn, stel uw vragen gerust per mail. 

De thema's die wij hebben zijn "TUIN" (GARDEN) & "BINNEN" (HOME) voor U!

Bijna alles voor de verzorging van planten en het onderhoud van tuin en terras.

De visie van Garden and Home 4U

De rode lijn die bij onze inkoop geldt is duurzaamheid. Hiermee bedoelen wij dat wij kijken vanuit de People, Planet, Profit model. Alle producten die wij verkopen zijn stuk voor stuk verantwoord geproduceerd en hebben meerwaarde aan onze samenleving. Wij verkopen uitsluitend goederen die aan de hoogste eisen voldoen en waarmee niet "gerommeld" is. Hiermee heeft u altijd een goed product voor een uitermate goede prijs. 

 

Wij versturen onze goederen ook vaak in gerecyclede verpakkingen en wij hergebruiken ook veel verpakkingsmateriaal. Wij vinden het namelijk van zelfsprekend om Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen{MVO}

 

Elk product dat wij verkopen geven wij u zoveel mogelijk kennis overdracht. Zoals hoe u het product kunt gebruiken, hoe en waar de producten gemaakt zijn.

Koningin Wilhelminastraat 21

3931 CH Woudenberg

0031 (0) 6  5380 1118

KvK-nummer: 32081520

BTW NL: NL 001957513B81

Loading...