Categorieën

AanbiedingenMuizenoverlastTrustedshopsBarbecueAutoGeneration muis(tuin)artikelen voor binnen en buitenartikelen voor binnen en buitenHomepage producten

Vazen & Potten

Betonnen vazen en potten

Deze betonnen vazen en potten , te bekijken op www.vaasenzuil.nl zijn eens wat anders dan de standaard bloembakken. Onderstaande vazen en potten zijn een aanwinst voor iedere tuin. Zet ze op een mooie plek in de tuin, plant er prachtige bloemen in en geniet!

Vazen en bloempotten van beton kopen

De vazen en potten zijn gemaakt van grijsbeton en grijs ingewassen. Ze zijn uitstekend geschikt om buiten te staan. Ze kunnen namelijk goed tegen de verschillende weertypes.

De vazen zijn er in verschillende modellen. Of u op zoek bent naar een vaas op zichzelf staand, of een vaas die op een sokkel/ zuil past, bij Garden and Home 4U en www.vaasenzuil.nl slaagt u gegarandeerd.

U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week online een bestelling plaatsen in onze webshop.

Mocht uw bestelling niet op voorraad zijn dan leveren wij binnen 21 werkdagen bij u thuis.

Deze levertijd heeft te maken met gieten en uitharden en inplannen gekwalificeerd transport. Ook bij bestelling van meerdere identieke beelden/vazen/sokkels gieten wij  apart ivm voorkomen kleurverschil in sets.

U wordt ten alletijde geïnformeerd ivm contant de transportkosten a 50 euro aan de chauffeur te kunnen betalen. dit in tegenstelling tot de melding soms van gratis levering . Helaas gaat dat niet zoals uitgelegd wordt bij informatie over beelden.

Loading...