Categorieën

AanbiedingenMuizenoverlastTrustedshopsBarbecueAutoGeneration muis(tuin)artikelen voor binnen en buitenartikelen voor binnen en buitenHomepage producten

Verzorging terras & omgeving

Terras onderhouden

Terras onderhouden

Als u uw terras goed weet te onderhouden, dan kan dat de uitstraling ervan in positieve zin veranderen. Tijdens de winter heeft een terras veel te leiden van de koude dagen en de neerslag. U zult al snel groene algen op de stenen zien, vooral op plekken waar het regenwater blijft liggen.

U kunt met een borstel het de mossen en algen van het terras vegen. Maar na een paar weken kan de terras alweer gebukt gaan onder een groene sluier, zeker als het heeft geregend. Om uw terras goed te onderhouden kunt u diverse producten gebruiken die ervoor zorgen dat de algen verdwijnen.

Terras goed onderhouden met de producten van Garden and Home 4U

Wij verkopen diverse producten die ervoor zorgen dat u een goed onderhouden terras heeft. Houd je nauwkeurig aan de gebruiksaanwijzing. Test eerst op een klein stukje van het terras voordat je het hele terras behandeld. Zo kunt u zien of er geen verkleuringen of iets dergelijks optreedt. Ook voor onder andere tuin bestrijdingsmiddelen, moestuin producten en plantenbescherming kunt u bij ons terecht.

In onze online shop kunt u elke dag van de week, 24 uur per dag uw bestelling plaatsen. Plaats vandaag uw bestelling en u heeft het de volgende werkdag in huis. 

Loading...