Categorieën

AanbiedingenMuizenoverlastTrustedshopsBarbecueAutoGeneration muis(tuin)artikelen voor binnen en buitenartikelen voor binnen en buitenHomepage producten

Ontsmetting - chloor

Zwembadwater ontsmetten met chloor

Zwembadwater ontsmetten met chloorOm de bacteriën en algen te verwijderen uit het zwembadwater kunt u het beste regelmatig het zwembad ontsmetten. Vaak gebeurt het ontsmetten van een zwembad met chloor. In het geval u de pH-waarde van het zwembad gaat meten en vervolgens blijkt dat deze afwijkt, dan kunnen er pH up en down poeders toegevoegd worden.

Het gebruiken van chloor is een relatief makkelijke en goedkope manier om het zwembad te ontsmetten. Nadeel is dat het schadelijk is voor het milieu. Ons advies is om elke week het chloorgehalte te controleren. Zorg er ook voor om ongeveer drie keer per jaar een extra dosis chloor toe te voegen aan het zwembadwater.

Chloortabletten kopen bij Garden and Home 4U

Wij verkopen zowel chloor briketen als chloor sticks. Leg de chloortabletten niet los in het water, maar gebruik hier een vlotter voor. De chloortabletten zijn nodig om te voorkomen dat er algen en bacteriën in het water komen.

Loading...