Categorieën

AanbiedingenMuizenoverlastTrustedshopsBarbecueAutoGeneration muis(tuin)artikelen voor binnen en buitenartikelen voor binnen en buitenHomepage producten

Zwembad toebehoren

Zwembad toebehoren

Zwembad toebehorenOm uw zwembad goed te kunnen onderhouden is het belangrijk om de benodigde toebehoren voor handen te hebben. Bij ons vindt u een ruim assortiment stofzuigers, schepnetten en andere zwembad toebehoren. Het onderhouden van uw zwembad wordt hiermee een stuk makkelijker gemaakt.

Als u beschikt over een groot zwembad of als u gaat voor extra gemak, dan is de automatische cleaner wellicht wat voor u. Deze stofzuiger neemt veel werk bij u uit handen.

Zwembad toebehoren kopen bij Garden and Home 4U

Het is belangrijk om uw zwembad regelmatig schoon te maken. Wij hebben handige zwembad toebehoren waarmee u uw zwembad kunt reinigen. Zo is de bodemzuiger ideaal voor het verwijderen van het vuil van de bodem van het zwembad. Deze bodemzuigers bestaan uit een bodemschepnet, een telescopische steel en een borstel.

U kunt bij ons op elk moment van de dag, 7 dagen per week, een bestelling plaatsen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend.

Loading...