Categorieën

AanbiedingenMuizenoverlastTrustedshopsBarbecueAutoGeneration muis(tuin)artikelen voor binnen en buitenartikelen voor binnen en buitenHomepage producten

Filteren - overwinteren

Zwembadfilter 

ZwembadfilterEen goede zwembadfilter is belangrijk om het zwembadwater hygiënisch te houden. Ook zorgt een zwembadfilter ervoor dat het chloor goed verdeeld wordt over het gehele zwembad. Een zwembadfilter is de basis voor helder en schoon water.

Om alle vuildeeltjes, zoals zand en haar, op te kunnen vangen, raden wij aan om het zwembadfilter een aantal uren per dag aan te zetten. Door een zwembadpomp wordt het zwemwater aangezogen. Vervolgens wordt het water door het filter gestuurd. Deze filtervulling bestaat vaak uit filterzand. De vuildeeltjes blijven vervolgens achter in het filterzand.

Zwembadfilter kopen bij Garden and Home 4U

Om volledig van uw zwembad te kunnen genieten is een goed zwembadfilter van groot belang. Hiermee wordt het water schoon gehouden en hierdoor kan er op een hygiënische manier gebruik gemaakt worden van het zwembad.

U kunt bij ons terecht voor diverse onderdelen voor uw zwembadfilter. Bekijk hieronder het assortiment. U kunt 7 dagen per week en 24 uur per dag een bestelling plaatsen. Uw bestelling wordt binnen 24 uur verstuurd.

Loading...