Categorieën

AanbiedingenMuizenoverlastTrustedshopsBarbecueAutoGeneration muis(tuin)artikelen voor binnen en buitenartikelen voor binnen en buitenHomepage producten

Moestuin / Kweken

Moestuin producten en accessoires kopen

Moestuin producten en accessoires kopen

Het hebben van een moestuin is populair. Er zijn steeds meer mensen die hun eigen groenten en fruit kweken. Sommigen leggen een hele moestuin aan, maar je kunt ook beginnen met een vierkante meter tuin.

Heeft u een moestuin? Dan kunt u er wel het hele jaar mee bezig zijn. Natuurlijk heb je ’s winters wel minder te doen dan in het voorjaar. ’s Winters ben je voornamelijk bezig met het schoonmaken en onderhouden van de moestuin en in het voorjaar worden de percelen geschoffeld, het onkruid wordt weggehaald en de eerste planten worden gezaaid.

In de maanden januari en februari kan je bezig gaan met het voorbereiden van de zaaibedden. De grond kan omgespit, bemest en afgedekt worden zodat de grond sneller kan opwarmen. Ongeveer twee weken voor het zaaien, moet de grond goed bemest worden. Doe dit niet te laat, want dan komen de voedingsstoffen niet tot hun recht.

Moestuin producten en accessoires kopen bij Garden and Home 4U

Het is superleuk én lekker om je eigen groente en fruit te kweken. Je hoeft geen dure groenten meer in de winkel kopen. Maar om uw moestuin goed te onderhouden heeft u diverse producten en accessoires nodig.

Ook om uw tuin goed te onderhouden hebben wij diverse gereedschappen en kunstmest 

In onze online shop kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week een bestelling plaatsen. Plaatst u nu een bestelling dan wordt deze meestal de volgende werkdag bezorgd. 

Loading...