Categorieën

AanbiedingenMuizenoverlastTrustedshopsBarbecueAutoGeneration muis(tuin)artikelen voor binnen en buitenartikelen voor binnen en buitenHomepage producten

Fonteinen

Betonnen tuinfonteinen

Op zoek naar een prachtige betonnen fontein voor in de tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Laat u verrassen door het groeiende aanbod aan betonnen fonteinen. De fonteinen zijn gemaakt van beton. Hierdoor zijn ze uitstekend geschikt voor alle weertypen.

Ook worden pompsets meegeleverd.

Fontein van beton online kopen

Wij hebben een groot assortiment aan betonnen tuinbeelden, zoals betonnen fonteinen, betonnen vazen en betonnen sokkels in ons assortiment. Kijkt u hiervoor ook op www.vaasenzuil.nl onze andere website.

Mocht uw bestelling niet op voorraad zijn dan leveren wij binnen 21 werkdagen bij u thuis.

Dit heeft te maken met gieten en uitharden van uw bestelling. Ook om kleurverschil te voorkomen bij een bestelling van meerdere identieke items.

U wordt ten alle tijde geïnformeerd door de transporteur/chauffeur over de eenmalig bijkomende transportkost van 50 euro, die u voor afleveren aan de chauffeur contant kunt voldoen. dit in tegenstelling tot de vermelding bij beton van gratis leveren.

zie daarover meer in stukje onder beelden.

Loading...