Categorieën

AanbiedingenMuizenoverlastTrustedshopsBarbecueAutoGeneration muis(tuin)artikelen voor binnen en buitenartikelen voor binnen en buitenHomepage producten

Beelden

Betonnen vazen, sokkels en fonteinen

Bij het maken van tuinbeelden wordt er vaak gebruik gemaakt van beton. Betonnen tuinbeelden hebben een aantal voordelen. Het materiaal kan goed omgaan met de verschillende weertypes. Een tuinbeeld van beton is hierdoor uitstekend geschikt om buiten te plaatsen.

Tuinbeelden van beton online kopen

Bekijk op www.vaasenzuil.nl ons grote assortiment aan betonnen tuinbeelden. Van vazen, sokkels,vrachtwagens en grote arend. Volop keus!

Indien uw beeld(en) niet op voorraad is/zijn dan worden deze binnen 21 werkdagen bij u thuisbezorgd. Dit heeft te maken met gieten en uitharden. Zelfs bij bijvoorbeeld een bestelling van 2 dezelfde vazen gieten we deze speciaal voor u om kleurverschil te vermijden.

Neemt u als uitgangspunt de 21 dagen, het betreft goederen die speciale transportaandacht vragen. Niet elke vervoerder is ingesteld en bereidt om zware vazen, sokkels enz te vervoeren.Er wordt contact met u opgenomen m.b.t. levering en onderstaande bijkomende bezorgkosten.

Houdt u er rekening mee dat wij genoodzaakt zijn om bij een aflevering van 1 of meer items altijd eenmalig 50 euro transportkosten te moeten doorberekenen. U kunt aan de chauffeur contant het bedrag betalen bij afleveren. Dit wordt niet vermeld op uw orderbevestiging. Heeft puur te maken met het feit dat het zwaar is en geen pakketdienst het zo zal afleveren. Daarom ondanks dat er op uw zending gratis levering zal kunnen staan, dat is niet juist. Transporteur laat het u ook telefonisch weten bij aflevering inplannen.

Loading...