Categorieën

AanbiedingenMuizenoverlastTrustedshopsBarbecueAutoGeneration muis(tuin)artikelen voor binnen en buitenartikelen voor binnen en buitenHomepage producten

Sokkels

Betonnen sokkels

Betonnen sokkels

Heeft u een betonnen tuinbeeld en wilt u deze extra laten opvallen? Dan zijn de betonnen sokkels van www.vaasenzuil.nl vast geschikt voor u.

Een tuinbeeld valt extra op wanneer het op een sokkel staat. De sokkels zijn uitstekend geschikt om buiten geplaatst te worden.  Het beton kan goed tegen de verschillende weertypes.

Betonnen sokkels online kopen

Na uw bestelling informeren wij u over de exacte levertijd.

I.v.m. gieten en uitharden als uw artikel niet op voorraad is/tijdelijk door meer vraag dan aanbod even niet beschikbaar is, dient u rekening te houden met max 21 werkdagen.

u wordt ten alle tijde door de transporteur / chauffeur op de hoogte gebracht bij inplannen levering over de eenmalige contante kost van 50 euro die betaald moet worden voor er daadwerkelijk geleverd wordt. Hierover staat meer onder afdeling beelden mbt de uitleg en de noodzaak daarvan. Ondanks het feit dat er soms staaat bij de bevestiging dat leveren gratis is.

Loading...