Kat & Hond Weg Bekijk groter

Kat & Hond Weg

50628

Nieuw

Katten- en hondenafweer strooikorrels voor buitenshuis

Meer details

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 1 punt die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,20.


€ 12,95

Meer informatie

KAT- & HOND-WEG: HOU KATTEN EN HONDEN OP AFSTAND.

Katten en honden; lieve dieren maar…

…..niet als de huisdieren van de buren uw pas aangelegde zaaibedden komen openkrabben. Om maar te zwijgen over de overlast van uitwerpselen op terrassen en in gazons, en slapeloze nachten door verwilderde katten en honden die miauwen of blaffen in uw tuin.

Je buur kan je beste vriend blijven…

… want er zijn specifieke producten op de markt die ongewenste huisdieren op afstand houden. Katten en honden hebben een zeer gevoelige reukzin en hebben een afkeer van sterk geconcentreerde plantaardige geurstoffen. Zeker als die geur dagenlang aanwezig blijft, gaan de dieren deze plek mijden.


Kat &Hond Weg: afweermiddel voor katten & honden:

KAT- & HOND WEG bestaat uit specifieke natuurlijke korreltjes behandeld met specifieke plantenextracten waar katten & honden Kat- & Hond-Weg: hou katten en honden op afstand.vies van zijn. KAT- & HOND WEG lost niet op in water en blijft meerdere dagen tot enkele weken werkzaam. Nadien eventueel de behandeling herhalen. U zal merken dat de meeste dieren na enkele dagen een andere wandelweg en territorium kiezen.

Waar worden de korrels uitgestrooid?

U strooit aan de randen van de tuin of op de plaatsen waar de dieren vermoedelijk uw tuin binnen dringen. Behandel ook  zaaibedden, moestuin, speelzand, opritten, paden, kooien en vijverranden. Strooi deze korreltjes gelijkmatig uit, dat gaat goed met de handige strooibus.

Eigenschappen:

KAT- & HOND WEG bevatten uitsluitend natuurlijke plantenextracten. Een eventuele inname door huisdieren of kinderen is onschadelijk. De verspreide geur is tevens niet onaangenaam voor de mens, die er nauwelijks iets van opmerkt. Na verloop van tijd vergaan de korreltjes in de grond waar ze nog wat voedingsstoffen afgeven aan de planten.

Recensies

Er zijn geen klantrecensies op dit moment

Schrijf een recensie

Kat & Hond Weg

Kat & Hond Weg

Katten- en hondenafweer strooikorrels voor buitenshuis

Schrijf een recensie

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

30 Andere producten in dezelfde categorie: