Vliegenval - professional Bekijk groter

Vliegenval - professional

1857

Nieuw

Heel doeltreffende, unieke val voor de meeste soorten vliegen

Meer details

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 1 punt die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,20.


€ 14,95

Meer informatie

Vang tot 20.000 vliegen met de herbruikbare vliegenval!

VANG TOT 20.000 VLIEGEN MET DE HERBRUIKBARE VLIEGENVAL!

Om te vermijden dat vliegen de woning binnen komen, moet je ze buiten wegvangen. Hang de vliegenval een meter of 10-15 van de woning verwijderd. Ideaal rond de woning, terras, pergola, zwembad, hokken en stallen of nabij afval- en composthopen.

Hoe gebruik je deze val?

De val bevat een zakje biologisch lokaas. Draai de val open, giet het lokaas er in en vul met water. De val wordt direct actief.

Hoeveel vliegen kan je ermee vangen?

Tot 20.000 per keer! Door de enzymen in de lokstof gaan de vliegen verteren, en zo neemt de capaciteit van de val enorm toe. Vliegen worden onweerstaanbaar aangetrokken door de geur van de lokstof. Je moet enkel voorkomen dat de val ‘droogvalt’, dus af en toe water bijvoegen

En wat als de val vol is?

Op dit punt is de BSI vliegenval uniek. Je schroeft de val gewoon open, en giet de inhoud weg op de composthoop, in het riool, of in de grond inwerken. Wat een verschil met vallen die je na 1 gebruik al moet weggooien…

De BSI vliegenval is eindeloos herbruikbaar:

Met de BSI Vliegenlokstof, die apart verkrijgbaar is, kan je de val 10 tot 20 keer opnieuw gebruiken. Voor minder dan 1 € is de val opnieuw werkzaam, een droomhuwelijk tussen economie en ecologie.

Recensies

Er zijn geen klantrecensies op dit moment

Schrijf een recensie

Vliegenval - professional

Vliegenval - professional

Heel doeltreffende, unieke val voor de meeste soorten vliegen

Schrijf een recensie

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Video's

16 Andere producten in dezelfde categorie: