KAMADO Keramische barbecue

Keramische barbecue kopen

Keramische barbecue kopen

De keramische barbecue is de meest veelzijdige barbecue. De hete houtskolen zorgen voor een traditionele rooksmaak. De meesten denken bij barbecueën aan knisperende houtskool en de geur van het vlees die klaar gemaakt wordt op een houtskool barbecue.

Het grootste voordeel van een keramische barbecue ten opzichte van een gas BBQ is de temperatuur. De temperatuur van een keramische barbecue is namelijk veel hoger en voor een lange tijd constant te houden. De hitte is nodig om bijvoorbeeld een biefstuk lekker donker aan de buitenkant en roze aan de binnenkant te krijgen. Ook de krokante korstjes zijn alleen echt goed te krijgen op een houtskool barbecue.

Kies je voor een gas barbecue of kies je voor een keramische barbecue? Deze keuze is persoonlijk. Over het algemeen geldt dat mensen een gasbarbecue kopen die voor gemak gaan en mensen die veel hitte willen, kiezen een keramische barbecue.

Keramische barbecue kopen bij Garden and Home 4U

Garden and Home 4U heeft een compleet assortiment keramische barbecues. De keramische BBQ’s zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Van een tafelmodel tot een model op onderstel.

In onze online shop kunt u gemakkelijk en snel uw bestelling plaatsen. Groot voordeel: Vandaag besteld, meestal de volgende dag in huis.