Barbecue KOKOSbriketten en overige brandstof

Barbecue houtskolen en briketten

Heeft u een houtskool barbecue? Dan kunt u zonder briketten, houtskool en aanmaakblokjes niet barbecueën. Het houtskool biedt een constante warmte en ze blijven lang heet. Hierdoor kunt u uren genieten van de barbecue.

Ons advies is om houtskool te gebruiken in alle barbecues zonder kap. Mix het houtskool eventueel met briketten. U kunt beginnen met grillen zodra de bovenlaag van het houtskool een grijze aslaag heeft (na ongeveer 15 minuten).

Over het algemeen zijn briketten duurder dan houtskool. Maar een voordeel van briketten is dat het wat langer en gelijkmatiger blijft branden. Het houtskool daarentegen bereikt een hogere temperatuur. Waar houtskool gebruikt wordt voor barbecues zonder kap, worden briketten vaak gebruikt bij barbecues met een kap.

Briketten en houtskool kopen bij Garden and Home 4U

Barbecueën met houtskool is voor veel mensen dé manier om te barbecueën. U kunt snel en gemakkelijk uw bestelling plaatsen in onze online shop. Wij beschikken ook over een assortiment aan briketten. Plaatst u vandaag uw bestelling, dan heeft u uw bestelling mogelijk morgen al in huis.

Toont 1 - 3 van de 3 items
Toont 1 - 3 van de 3 items