Betonnen beelden, vazen, sokkels en fonteinen

Garden and Home 4U beschikt over een uitgebreid assortiment aan betonnen beelden. Wij hebben vazen, sokkels, vrachtwagens, tractoren, fonteinen enz.. De kwaliteit en de afwerking is van absolute topkwaliteit.

Betonnen beelden online kopen

De GRIJS GEPATINEERDE BETONNEN beelden zijn uitstekend geschikt om buiten te gebruiken. Dankzij het materiaal zijn ze bestendig tegen elk weertype.

Wilt u  online uw bestelling plaatsen? Dat kan 24 uur per dag en 7 dagen per week in onze webshop. Uw bestelling staat ( meestal) binnen 10 werkdagen klaar. In verband met het gieten en het uitharden van het product en bijbehorende transport waar we afhankelijk van zijn, kan het enige vertaging hebben.....

Bezorgen uitsluitend na telefonisch contact mogelijk op een pallet, extra transportkosten in euro vermeld bij elk betonnen item.
Na ontvangst betaling transportkosten aan de chauffeur, volgt dan de aflevering tot 1e deur. Geen plaatsing mogelijk door chauffeur dit dus in tegenstelling tot wat er bij uw betaling staat, dat levering gratis is. Gewicht laat het niet toe betonnen items via DPD of Post nl te versturen.

per pagina
Toont 1 - 24 van de 40 items
Toont 1 - 24 van de 40 items