Barbecue schoonmaken

Barbecue schoonmaken

Na een heerlijk barbecue avondje ontkomt u er niet aan om de barbecue schoon te maken. Wij hebben een aantal schoonmaakmiddelen die handig zijn om de barbecue schoon te krijgen.

Let bij het schoonmaken van de roosters goed op de aanwezige anti aanbak laag. Maak de roosters nooit schoon met mesjes of corrosieve middelen. Dit tast de aanbak laag aan. Hierdoor wordt het moeilijker om het rooster een volgende keer schoon te krijgen. Om uw gasbarbecue schoon te maken zijn bijtende stoffen en schurende materialen zoals Jif, schuurpapier of staalborstels uit den bozen

Goede ontvetters bieden de uitkomst. Het aangebakken vlees valt er dan al bijna vanzelf vanaf. Met de onderstaande schoonmaakmiddelen kun je gemakkelijk en snel het ingebrande vet, roet en vlees verwijderen zonder te schrobben.

Wij verkopen ook diverse andere barbecue benodigdheden voor uw gasbarbecue of houtskool barbecue.

Barbecue schoonmaakmiddelen koop bij Garden and Home 4U

Vindt u het prettig als het barbecue rooster niet zwart is en dat er geen aangebakken stukken vlees op zitten van een vorige barbecue? Dan is het van belang om de barbecue goed schoon te maken alvorens deze opgeborgen wordt.

In onze webshop kunt u eenvoudig de beste schoonmaakmiddelen voor uw barbecue kopen. Online bestellen heeft een groot voordeel: Vandaag, voor 15:00 uur besteld, betekent meestal de volgende werkdag in huis. 

Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item